Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

DINSDAG DE 4E SEPTEMBER
4-9-2012

Goedenmorgen iedereen,

Dank iedereen voor de felicitaties met ons pakken van de 2e GENERAAL AFDELING FRIESLAND 2012 onaangewezen. Grote Klasse van Wim en Jolanda met het pakken van het 1e Generaal kampioenschap. Twee Prange Suppe mensen 1 en 2 van de afdeling. Daar drinken we n op familie Koelma. Ook de andere van de top 10 on en aangewezen van harte met jullie super resultaat. Als je bij de top 10 staat van afdeling Friesland dan ben je voor mij een topper in Vitesse, Midfond, eendaagse fond en jonge duiven. Dus allround kampioenen van harte iedereen.

Vanmorgen de duiven weer even naar afslag Ommen bij Zwolle gebracht, Klaasje deed dit gister en vandaag. Morgen brengt ze de oude duiven naar Nijkerk 81 km en donderdag zal het pas tegen 12.00 uur worden.

Afgelopen zondag had ik ochtenddienst op mijn werk, gister weer laat en vandaag ook laat. pffff ik ben kapot, aan vakantie toe.

Alle duiven weer lekker in bad gezeten vanmorgen( de ouden zitten er nu in 11.06 uur)

Gisteren Martin Kwakernaat geweest voor 15 foto's te maken voor Bespa waaronder van Amice 610 van 2007 en de 3e NPO Morlincourt van 2008, hierna ging hij naar Jacob Poortvliet.

Gisteravond op de pomp lekker bijgekletst met diverse liefhebbers, Jannes Mulder, Jacob ter Heide, Mannus de Boer, Johan Halman, Willem Heinhuis etc. Gewoon lekker ff bij kletsen.

Natuurlijk spraken we over de verkoop van Adrie Kors uit Steenwijkerwold op www.pipa.be  , deze topspeler van de laatste 50 jaar gaat al zijn oude duiven verkopen. Iedereen weet het zeker, volgend jaar staat Adrie er weer met de jaarlingen !

Terug