Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek vrijdag 14 september 2012

14-9-2012

Goedendag iedereen,

vandaag een zeer drukke dag, er komen diverse mensen op de koffie. Klaasje is met haar moeder naar het ziekenhuis voor controle, Willem is aan het verhuizen dus is er ook ff niet pppffff druk !

Gisteren een schitterende duivin gekocht 08-1098363 direct Hans en Evert Jan Eijerkamp. Ik kende deze duivin reeds langer, had haar al twee keer mogen bekijken, maar ditmaal bleef ze in Wilhelminaoord. Het is een krasduivin met een wit kweekoog, een 8,5 ongelofelijk. Ze gaat waarschijnlijk tijdens de winterkweek tegen de Triller of zijn zoon de Vechtmachine en daarna aan de Late Vuurvreter 294. Ze heet PAULINE naar de moeder van de Gebroeders Janssen( Pauline is een 100% zuivere Janssen) 

Vanmiddag even een paar duiven uitzoeken voor de 4e Natourvlucht.

www.gps-auctions.nl zie bij VIP DUIVEN  BEUTE & ZN

Update 08.41 uur.

Donker weer vandaag, echt herfst. Bluh. De duiven net even voer en water gegeven, dus laat de drukte maar komen. Gezellig. Vanavond naar de club, we beginnen pas met inmanden om 18.00 uur, zoveel duiven zullen er niet komen, misschien nog geen 200 voor de punten, de rest "invliegers".....

Update 12.54 uur.

Super gezellig vanmorgen, Familie Baumvalk uit Duitsland geweest, Antoni Scholten uit Giethoorn en Henk Hoekstra uit Kollum. De duiven van Antonio( zo als ik hem steeds noem) waren heel goed in orde. Die van Henk zijn altijd goed, vooral zijn eigen duiven, de bijgehaalde waren veel minder.

Iedereen prettige dag verder en vanavond RTL 4 The Voice kijken he ;)

Terug