Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek zondag 7 oktober 2012

7-10-2012

Goedendag iedereen,

vanmorgen weer mega gezellig

Vriend richard van der Horst was even op de koffie, altijd gezellig

Herman Konst en Peter Bakker uit zwagersbosch gehad, aardige mannen

En even een Flits bezoek uit Maastricht van de heer Geenen. De heer Geenen nam Vlaai mee uit Limburg, heerlijk. Hij kwam de twee laatjes halen van Dahlia Chè , en twee van de 305 x 731 en 682 x 689.

Ik had die laatjes sinds zaterdag de 22e september niet meer in de hand gehad( door Vakantie kon de heer geenen ze niet eerder halen) maar wat waren ze ongelofelijk mooi geworden. Vooral de 40 en de 55  kan hij zo op elkaar zetten.

Toch vanmorgen ook iets wat ik nog niet eerder had meegemaakt , een meneer kocht de twee laatjes van 006 x 1e NPO Orleans, deze waren nog klein bij ophalen, dat geef ik toe( ongeveer 19 dagen), maar binnen een paar dagen belde hij reeds, dat het niet goed met ze ging, ook dat kan. waardoor komt zo iets? geen idee, op die dag gingen er 23 jongen weg en bij deze meneer vielen ze alle 4 ( ook nog van 663 en 672) helemaal terug, ze gingen bijna dood. Van de andere mensen allemaal gehoord, gaat goed, beetje klein ff oppassen maar komt goed. Dus afgesproken komen ruilen , kon ff niet, vorige week was ik van vrijdag tot vrijdag op vakantie....kon niet zei deze meneer want u hield een dagboek bij op internet....( dat doe je vooruit om dieven op een dwaalspoor te brengen). Vandaag weer gesproken, kom ze dan vandaag ff terugbrengen , ruilen voor anderen, wilde hij niet, geld retour, voor deze twee jongen uit de 1e NPO geef ik graag het geld retour. Dus, vandaag kon hij niet, misschien volgende week. Ik neem ze aan, betaal netjes die 200 terug en hou ze lekker zelf, ze gaan eerst in de grote voliere en dan volgend zomer bekijk ik ze wel eens weer. ( Ringnummers 634, 635 voor als u ze op internet terug vind.....)

Terug