Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek zondag 14 oktober 2012

14-10-2012

Goedenmorgen iedereen,

Gisteren een fantastische Habru dag gehad, de zaal zat bomvol, velen moestenm blijven staan zelfs. eerst een dia voorstelling van Nanne Wolff, diverse bulten, gezwellen en andere enge dingen zagen we voorbij komen. Om 13.30 uur begon het Forum met Michel Verweij, Bas Verkerk, Jos Vercammen(Belgie) en Hans Peter Brockamp(Duitsland). Hans Eijerkamp was helaas niet aanwezig, dat was bekend, wanneer hij zich heel goed voelde zou hij aanschuiven.

Het forum zou tot 15.30 duren, dus zo'n twee uurtjes maar het werd weer een slijtage slag tot 16.45 uur. Maar is dat erg? Neen  Het was een zeer goed Forum, iedereen achter de tafel sprak vrij over alle zaken . Geen vraag ging men uit de weg, het gehele medische programma werd besproken, namen van de dierenartsen, namen van de producten, welk voer, de hoeveelheid voer alles werd besproken.

Michel Verweij kan heerlijk vertellen over de grote fond, Bas Verkerk over deelname aan alle vluchten en zijn begin van de carriere nu aan de grote fond met ochtenlossing. Jos Vercammen doet aan alles mee, en had gisteren 13 oktober zelfs nog een vlucht waar hij de 4 eersten speelde ! En Dokter Brockamp vertelde over zijn grote fond carriere maar ook over het programma spel wat hij samen met vrouw en schoonvader speelt. En als Bio Chemicus kon hij ons alles vertellen over o.a. Probiothika en Antibiotika

Jammer was, maar dat is altijd, dat er geen vragen kwamen uit het publiek, gelukkig ben ik niet op mijn mondje gevallen en stelde ik zelf vragen. Zo nu en dan kwam er toch iets uit het publiek( in de pause) en heb ik die vragen doorgegeven naar de Forumleden.

Aan het einde van de middag, had ik enkele toppers toch te pakken, en dan zie je ook gewoon dat ze meedoen. Ik gaf de microfoon gewoon aan enkele kopstukken in de zaal zoals Wim Koelma, Herman Calon, Richard van der Horst ,Geurt Doppenberg, Hans Roos, Joep Bodelier en Michel Beekman en ze moesten ter plaatse een vraag verzinnen. Hier uit kwamen zeer goede vragen omdat deze mannen zelf ook toppers zijn, en die vragen dan net iets anders.

Ik had voor de verloting een mooie jonge doffer meegenomen, een halfbroer van Calla. Wie hem heeft gewonnen weet ik niet. Horen we vast nog wel eens.

-----------------

Beste heer en mevr beute,

Zaterdag 22 sept hebben wij 2 jonge duiven bij u gekocht en opgehaald.
de 650 en 651.
Ze doen het formidabel goed en het zijn nu al mooie duiven.

Op uw dagboek schrijft u van de jonge heer corton en zijn ouders.
 
 
Vriendelijke groeten,
De vader van Kevin Corton.

www.wkcorton.com is zijn site.
 

Terug