Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

VRIJDAG DE 16E NOVEMBER
16-11-2012

Goedendag iedereen,

Vanmorgen een paar weergaloze duiven gezien van de heer Baumvalk uit Duitsland. Hij had de gehele vliegploeg mee( zijn eigen)  en twee aangekochte duiven van een afdeling-genoot. Deze twee aangekochte duiven waren de beste doffer en duivin jaarlingen aldaar. De beste was de 389 van de heer Baumvalk zelf, hij wilde hem niet verkopen. Wanneer hij jou goed genoeg is, is hij dat voor mij ook.... Ik wilde hem graag aan mijn kweekhok toevoegen.

Vanavond zou ik naar de Witpen te Heerenveen, ze wilden nog bellen...maar er is nooit weer contact geweest, dus gaat niet door denk ik. Lekker een avondje vrij, de VOICE kijken.

Morgen naar vrienden in de LUTTE ( Duitse grens afdeling 9), we komen daar nu een paar jaar bij Gebroeders van Langen en Vincen Bonnes en vrienden, ze ervaren het als super, hun prestaties zijn sinds het keuren omhoog geschoten. Voor ons altijd heel gezellig daar.

Zondagmorgen komt Jaap Schut even voor Koffie, deze man achter www.schutservice.nl  heeft een superduivin met 7 of 8 eerste geloof ik. Prachtige duivin

Iedereen veel plezier vandaag.

Kijk even op de site van de heer Pander uit Joure, hij heeft een mooie actie op touw gezet voor KIKA

http://www.eijerkamp.com/nieuws/61147/corrie-hakvoort-ambassadeur-eijerkamp-jeugd-vip-club  Prachtige reportage van VIP dame Corrie Hakvoort

Terug