Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

ZONDAG DE 27E
27-1-2013

Goedenmorgen vrienden en vriendinnen.

Bestel nu vast uw Prange Suppe, Herstel Power, Beute Sport of de kant en klaar gemengde Olympic M.G.Mix. En de BEUTE BAK IS NU VERKRIJGBAAR VIA DICK VOGELZANG( de Verdeler van MATHADOR), hij is verdeler van DHP geworden, dus ook de BEUTE BAK !!!! nu via alle verkooppunten van MATHADOR voer !

In de kweek periode 2 a 3 keer in de week een lepel Herstel Power en een Lepel Beute Sport over het voer, of natuurlijk twee lepels Olympic Mix. Over het voer met olie. De nieuwe Olie komt op de voorjaarsbeurs !!!!!! Beute-Olie, de kwaliteit die ik wilde hebben bleek moeilijker te krijgen en te maken dan we dachten maar is nu gereed ! En komt het eerste weekend van Maart op de markt.

En let op, u weet nog hoe het ging met de Beute Bak vorig jaar he? Totaal uitverkocht.

U kunt alles straks ook gewoon bestellen( de BEUTE BAK NIET !!!!), dus na 1 Maart ook de Olie !

-----------------------------------------

Gisteren een drukke dag gehad, eerst even bij Houthandel Kuiper geweest in Steenwijk, ze hebben mijn Motivatie bakjes, broedbakken en manden gemaakt en gaan deze verkopen op de voorjaarsbeurs. En daar hoort een grote foto bij hè

Later ben ik naar duivenhandel Schuring geweest op het groot verlaat, ff gezellig gewoon over duiven kletsen. En toen nog naar Zelhem bij Hengelo. De heer Poelman aldaar( de voorzitter) had een mooie groep mensen bijeen gebracht waar we gezellig mee hebben samengezet van 14/17,00 uur. Gezellig volk. Bij de duiven zaten in % wat veel minder gemaakte duiven. Maar de enkele uitzondering( 2 x 8,5) maakte alles goed. Maar het ging om de gezelligheid, en dat was het zeker.

Terug