Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

DINSDAG DE 29E JANUARI
29-1-2013

Goedendag vrienden en vriendinnen,

Een mooie dag vandaag, de SUPER RODE 340( 1e NPO van comb. Poesenauw) met zijn MISS WILHELMINAOORD zitten op eitjes, en de eieren van de VECHTMACHINE zijn uit ! Bij beide superduiven duurde het wat langer door hun jonge duivinnen. Miss Wilhelminaoord is een vrij late, en de duivin van de Vechtmachine( zijn 2e diit jaar) èèntje van Corrie Hakvoort, was ook wat trager, maar er liggen nu twee blakende jongen in de bak. Zodra de jongen geringd zijn, gaan ze naar een voedsterkoppel.

Kijk nog even op http://www.schaerlaeckens.com/  en dan bij articles en dan naar dutch( nederlands) , de 2e van boven. en lees de onderste regel even.

En dan donderdag mijn column over misverstanden.

Ik hoorde dat het afdgelopen vrijdagavond in Meppel een groot succes was, Martin van Zon was daar aanwezig. Ook in Steenwijk en Zelhem waar ik aanwezig was, groot succes en erg gezellig.

Afgelopen week lekker rustig gehad,

op maandag zou iemand met 150 duiven komen, door het zeer slechte weer, natuurlijk afgeblazen. En woensdag zou een meneer Jacobs komen met 160 maar die is niet op komen dagen, heerlijk, wat een rust.

Terug