Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek zondag 3 februari 2013

3-2-2013

Goedendag vrienden en vriendinnen.

Op het ogenblik heb ik op deze site zo'n 2500 kijkers per dag , dat is een ongelofelijk groot aantal per week, maand en jaar dus.

Van deze 2500 zijn ook natuurlijk veel buitenlandse vrienden, die het "dagboekje" even door de google vertaalmachine laten lopen. Ze proberen er wat van op te steken.

U weet natuurlijk dat ik in de winter nogal druk ben, dus niet altijd tijd heb om iets te vermelden, maar nu tegen het nieuwe seizoen, probeeer ik toch iedere dag weer wat te melden.

Kijkt u wel eens op de site van Dokter Boskamp? http://www.pigeonvetcenter.com/

gewoon eens doen, goede dokter, fijne man en voor u altijd wat "om mee te nemen in uw gedachten"

Gisteren waren we te gast in Oosterhout, wat we daar te zien kregen bij de Fondclub oosterhout was gewoon abnormaal. Bijna geen verkeerde duiven, in de hand waren er 20 van de 28 goed. En de hoge cijfers waren wederom van het "Braad/de Joode" bloed, natuurlijk zitten we met Oosterhout in de buurt van deze knapen, maar al komen we in oost groningen, steeds vaker zie je die "blauwe witpennen" uit de Home Alone lijn. En steeds die super van Loon duiven via Eijerkamp en de duiven van AS ( Ad Schaerlaeckens" , het is of deze namen de overhand krijgen op het midfond en eendaagse fond gebied in ons land. De "Kleine Dirkjes" zien we ook altijd bij de fijne dagfondduifjes ( Gerard Koopman).

En op de Vitesse zien we steeds vaker de Heremansen, maar dan bijna altijd die via Eijerkamp, dat is ook te verklaren, Eijerkamp kocht de besten op de totale verkoop ! Vooral de Jackpot lijn..... Hou ze in de gaten.

Terug