Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek dinsdag 5 februari 2013

5-2-2013

buenos días a todos. Has dormido bien?

Goedenmorgen iedereen.

Vanmorgen even contact gehad met de stickermaker( Gijs Fluijter), ze gaan prachtige nieuwe etiketten maken voor op de Herstel Power, Beute Sport en Olympic MG Mix.

En contact gehad met de advocaat, er blijken wederom twee "liefhebbers" prange suppe te verkopen die niet origeel van mij afkomstig zijn. èèn in de omgeving Nijmegen , en een voerhandel uit de omgeving Amersfoort. Beide krijgen ze niet van mij. Deze flessen zijn niet gerandeerd, ze zijn zonder de Gouden Beute Sticker.  Ik heb sinds jaren het alleen verkoop voor Nederland, en als iemand tussen persoon wil zijn voor zijn klanten in de voerzaak ok, maar dan wel via mij.

We hebben in 2012 maar liefst 9 personen gepakt met fraude flessen, enkele waren aangevuld met water en èèn was gewoon gevuld met Jodaline, en een limburger maakte zijn eigen brouwsel en verkocht het op internet als het "originele recept" van Prange Suppe.

Mensen ! gaat u Prange Suppe gebruiken? prima, u zult raar staan te kijken van de enorme vlieglust van uw duiven en de enorme eigen gezondheid. Maar geef geen € 50,00 uit voor iets wat misschien niet de echte is.

Dus bel gewoon 0521-382644 , of kom het even halen op de voorjaarsbeurs straks. Gewoon even langs Houten. En gaat u niet? doe dan even samen met een liefhebber die wel heen gaat.

Maar het kan natuurlijk ook gewoon via de post

Terug