Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek woensdag 13 februari 2013

13-2-2013

Goedendag iedereen.

Vanmorgen kwam Eddy de Jong even aan, hij kwam voor wat producten en had de vraag of iemand nog een tt uitslag heeft van Bourges 1992 Rayon 7 ( dat waren toen de afdelingen Friesland, K, Drente F en Noord 27 Juni 1992. Heeft iemand deze bel met 0625416508

Verder is de heer van Dijk uit Houten even aan geweest. Ik heb voor deze sportvriend een koppel duiven samen gezet van denk ik topklasse.  04-150 rechtstreeks Eijerkamp x 06-083 en van dit prachtige koppel kwam hij mij twee jongen brengen. Prachtig toch.

Evert Jan Eijerkamp belde nog even, deze middag komen de eerste jongen van Zutphen naar Wilhelminaoord. Waarschijnlijk zes stuks, volgende week nog een paar. Ze kwamen vandaag met een speciale koerier vertelde hij, ik moest de rode loper maar uit leggen.

En weer een leuk filmpje op internet https://www.youtube.com/watch?v=fTIilclbyDQ  ach, ik vind het wel grappig, zo'n kijkje achter de schermen

Vrijdag 8 Maart ga ik op visite bij Ad Schaerlaeckens, gezellig de duiven bekijken en ff bijkletsen voor het nieuwe seizoen.

Terug