Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek maandag 4 maart 2013

4-3-2013

Goedenmorgen iedereen,

vanaf vandaag gaan we weer beginnen met ons dagelijkse dagboekje.

De ouden zijn er even uit geweest vanmorgen, vanaf morgenvroeg gaat het echt beginnen( 5 maart). Dan gaan de duivinnen om 08.30 uur los tot 09.00 of 09.15 uur. ik probeer ze niet te lang te laten vliegen.

Zoals het nu lijkt gaan we een jaar alleen met de duivinnen vliegen, zo'n 30 stuks hoop ik. In principe moet een aantal van 30 duiven genoeg zijn toch.

De doffers? tja we weten het nog niet zeker, misschien komen ze goed op gang en speel ik ze toch, maar ik weet het nog steeds niet. Doffers doen het gemiddeld minder met dubbel weduwschap. althans bij mij.

De jongen zijn er ff 1 minuut uit geweest, ik had er 1 door de deur laten ontsnappen en die moest er weer in, dus de anderen ook ff los, eerst in bad en dan los. Maar toen het kleintje er weer in zat, snel de anderen weer binnen. Vanaf morgen waarschijnlijk gaan ook de jongen los, ze ruien al en koeren al dus het gaat tijd worden.

Verder gaat hier alles goed, een extreem drukke beurs gehad, 10.000 mensen gezien in twee dagen, ongelofelijk. en gezellig ! onwaarschijnlijk, en prachtig dat de zeurpieten er niet waren. Die zaten thuis te mokken haha,

nee, al met al onwaarschijnlijk gezellig, de duivensport leeft als nooit te voren( de beste beurs van de laatste 20 jaar) !!

Terug