Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

DINSDAG DE 5E
5-3-2013

Goedenmorgen iedereen,

het is 09.00 uur nu, de duivinnen zijn er uit vanaf 08.40 dus nu 20 minuten, ze vliegen nog. Ik hoop dat ik ze rond 09.25 binnen krijg, dan hebben ze 45 minuten gevlogen. Even aankijken hoe het gaat. de doffers gaan daarna er uit, en ook die wil ik vandaag even laten trainen, dus zal eens een balletje opgooien, daarna gaan de jongen los, al is het wel gevaarlijk weer, het is erg helder.

Gisteren Rein Gaal uit Onna nog even op de pomp gehad, het gaat niet goed met hem, hij moet eigenlijk een Chemokuur maar ziet er van af. Op dit ogenblik gaat het nog, en de bijverschijnselen van de chemo wil hij niet. Ik hoop dat de gewone medicatie goed aanslaan en dat Rein nog lang bij ons is, daar gaan we ook van uit. Friesland kan deze praatjesmaker nog lang niet missen.

update 09.37 uur.

de duivinnen willen er nog niet goed in, ff geschrokken van een rover, de helft zit binnen, de andere helft op het dak van het hok. Een beetje angstig omhoog te kijken.

Gisteren het overlijdens bericht gekregen van ons oud lid Piet Hartman(Lange) geboren te Haarlem 4 oktober 1930 en overleden 1 Maart 2013 te Steenwijk. Piet had al enkele jaren geen duiven meer. We gedenken de mooie tijden maar. De familie sterkte gewenst.

update 10.24 uur

De doffers willen nog niet zo goed, enkele vliegen aardig, maar ook enkelen heb ik twee keer op moeten jagen. Maar dat is met 2 a 3 keer buiten weer over, ik zie dat de Prange Suppe ze al actief maakt, deus nog een paar dagen kunnen ook zij niet anders dan trainen. De twee reserve doffers moeten nog even wennen, deze zaten in het andere hok, en moeten dus ff wennen met binnenkomen. Waarom twee reserve doffers? omdat er al twee zijn opgevreten door die rot roofvogels.

Heeft u zich al als vriend gemeld op Facebook? Doen hoor. Groot succes dat facebook, en het mooie er van is je kan mensen er af gooien met negatieve "trut-praat" we willen daar alleen positieve, informatieve en goede gesprekken/cq mensen

Terug