Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek zaterdag 9 maart 2013

9-3-2013

Goedenmorgen iedereen,

het weer is hier verschrikkelijk, natte sneeuw, grijs en een gure wind. Geen weer voor onze duiven en ook geen weer voor mij. De jonge duiven zijn er vandaag niet uit maar toch buiten, ik heb gelukkig een mooie grote voliere waar ze in kunnen. Dus lekker buiten en toch geen last van sneeuw of roofvogels.

Ook de oude duiven heb ik er dus niet uit, dat is jammer want ik had de duivinnen mooi op schema dacht ik, ze trainen goed en zijn gezond vertelde dokter Wolff.

Maandag worden de duiven geent tegen paramixo, misschien doe ik de jongen ook gelijk maar dat ligt aan de tijd die we hebben( ik moet nog gewoon werken he)

Vanmorgen kreeg ik een leuke link door van Peter Jonker, lees hem gerust eens door, goede speler, jonge gast. http://peterjonker.com/

Nog even terug komend op gisteren, een prachtige dag bij de heer Schaerlaeckens, en goede duiven gezien daar gaat het om.

Vanmiddag moet ik even naar Steenwijkerwold, daar is een samenkomst van duivencompetitie.nl  , Jannes Mulder vroeg ok ik daar een uurtje aanwezig wilde zijn. En voor deze praatjesmaker doe ik dat graag

Terug