Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek donderdag 14 maart 2013

14-3-2013

Goedendag iedereen,

Nog steeds machtig koud. Ik voer de duiven wat meer nu, de vliegers werden me wat te licht. Ik had ze aan de recup met een handje kweek, maar nu alles wat ruimer. Ze trainen goed.( de duivinnen)

Vanaf nu ga ik ze ook wat Beute Korrels geven, elke dag een handje vol per 10 duiven, ze krijgen dit bij mij als extra dus niet in plaats van gewoon eten.

Net als de Beute Bak( Allerhande mix waar u NIETS hoeft bij te geven qua grit, roodsteen, pikkoek, pikpotjes etc), krijgen ze elke dag vers steeds een handje per 10 duiven.

Gisteren hebben ze de Olympic MG Mix over het voer gekregen met Beute Lechtine olie, ze trainen hard en het is zo koud dat ze veel gewicht verliezen en dat wil ik niet, goed eten, goed trainen, en andersom goed trainen dan ook goed eten.

Update: 10.00 uur

De duivinnen er weer in, bij de laatste slaat de havik weer toe, er net naast, ik stond er bij. Gelukkig niets gepakt. Nu de jongen maar weer los

update 20.17 uur  van de site van Embregts Theunis uit Hoeven:

En ook word er zo nu en dan prange suppe en olympic MG mix gegeven. En bij een zwaardere vlucht krijgen ze enkele dagen een herstel power capsule
 

Terug