Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

HET IS WEER MAANDAG
18-3-2013

Goedendag iedereen,

Wist u dat als u bovenaan op Dagboek klikt u alle dagen terug kunt vinden, honderden dagen op een rijtje, vanaf het begin dus. Kijk eens iets na wat ik op een bepaalde datum zei, of aangaf. Soms leuk om terug te lezen.

Vanmorgen in de druilerige regen de duivinnen los gelaten om 08.30 uur, het weer is nog steeds helemaal niets, maar ze moeten er toch uit. Het is nu 08.48 uur en ze zijn voor het eerst van het seizoen weg, uit zicht dus. Maar dat wil niet zeggen dat ze kilometers weg zijn. Het kan zijn dat ze aan de andere zijde van Wilhelminaoord vliegen. Maar ze wilden er graag uit, en dat is altijd een goed teken. Net nu ik dit tik, zie ik ze weer een keer over schieten, dus ze vliegen nog steeds( zitten niet op het land haha)

De mensen die weten waar mijn pc staat, weten dus hoe ik zit, aan de rechterzijde kan ik de duiven zien vliegen en aan de linkerzijde heb ik de tv op History staan( 106) op American Restauration, prachtig. Een mooi begin van de dag.

Over een week of misschien twee krijgen we onze twee nieuwe fietsen, Voor Klaasje en mij heb ik een Omega fiets van RIH gekocht, via onze vrienden Peter en Panny Ficken uit Maasbracht. Het zijn electrische ondersteundende fietsen, goed voor mijn lijn. Dus we kunnen niet wachten. Dan de duiven er uit om 08.00 uur en ik fietsen tot 09.00 uur en dan de duiven weer naar binnen, ik wil net als Henny La Grauw mijn eigen training en die van de duiven weer combineren.

Terug