Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

ZATERDAG DE 30E MAART
30-3-2013

KURVA ! Nog steeds sneeuw hier, het is toch te erg. Vanmorgen even op bezoek geweest bij Dick Vogelzang te Staphorst( mijn voergroothandel), die man heeft echt alles staan he.

Wat moest ik halen? Voer natuurlijk, recup, kweek, weduwschap en een BEUTE BAK ! Ja echt, Dick moest er om lachen, jij een Beute Bak halen? Ja het was op hier in Wilhelminaoord. De Duitse vrienden wilden hun hele auto vol laden, Wim Pasman nam mee en Theo Hetterscheid,. dus hoeveel had ik toen nog? 0 geen enkele nada.

Dus Dick je ziet maar dat je hem terug krijgt haha. Dick Vogelzang heeft zo'n 60 verkooppunten in Nederland(Matador) en verkoop daar ook de DHP producten, dus de Beute Bak en de Beute Korrels.

Over die Beute korrels, Rein Gaal de fantast uit Onna kwam vragen wat er in die korrels zat? ze werden zo mooi. Ik Rein vertellen dat het niet alleen door de korrels komt. Hij geeft nu Prange Suppe, Olympic MG Mix, Beute Licithine olie, Beute Bak en Beute Korrels...dus dat ze mooi worden weet ik wel zeker Rein. Ik hoop dat het met je gezondheid net zo goed gaat de eerste jaren ! kop op !

later meer, eerst ff wandelen 5 km en fietsen 10 km

Terug