Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

MAANDAG DE 15E APRIL
15-4-2013

Goedenmorgen vrienden en vriendinnen,

vanmdaag lijkt het hier in Wilhelminaoord een mooie dag te worden. De duivinnen er uit tegen 07.55 uur in de natuur is dat nog maar 6.55 uur he, maar het zag er goed uit. Hopenlijk komt Elco vandaag de hokken weer schoonmaken, ze hebben weer aardig wat keutels gemaakt zag ik hahaha.

Ik zit lekker aan de koffie, net de Email box geopend, en weer 21 stuks, niet iedere Mail is van zo;n groot belang dat ik gelijk reageer, dus wees niet boos, ik heb een druk bestaan. Maar reactie krijgt u bijna altijd.

Heeft u vrijdag het nrc gelezen? en nrc-nex?  Leuke promotie voor de duivensport misschien kunt u het vinden op www.nrc.nl

Gistermorgen even bezoek gehad( vliegensvlug) van de mensen van 't Juk Borne, die verkopen zoveel Beute Producten daar, bijna niet aan te slepen, ze wilden meer Prange Suppe dan ik had staan, dus eerst maar een deel, donderdag ga ik weer naar Gunter om verse.

Zaterdag en zondag hebben de duiven weduwschap voer gehad, met Olympic MG Mix er over en Beute Lecithine Olie. Vandaag krijgen ze een dag recup voer( licht), dit is ook van Beyers. Ze krijgen Prange Suppe door het water natuurlijk. De duivinnen trainen goe, het is nu 08.17 en ik heb ze nog niet gezien. Wel jammer dat er 3 achter zijn( nog niet thuis van zaterdag). Hopenlijk komen die nog, misschien vandaag tussen de jongen.

as dinsdag avond kunnen we nogmaals voor een trainingvlucht inmanden, woensdag los. Ik zal even kijken welke, of, en hoeveel ik mee doe. Bij goed weer alles( om even vertrouwen te kweken), woensdag is er namelijk niet veel in de lucht, en komen duiven vaak goed thuis.

 

Terug