Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

DINSDAG DE 23E APRIL
23-4-2013

Goedendag iedereen.

De duivinnen zijn er uit vanaf 08.15 uur. Het regent hier, maar ik leerde vorige week nog weer van Gunter Prange daar niet naar te kijken, gewoon los. een duif kan best tegen wat regen of koude tijdens een training van een uurtje. Ze trekken er goed aan, zijn gezond. Ik wilde ze naar amersfoort brengen voor zo'n 100 km, maar daarvoor is het weer te slecht.

De jonge duiven zitten nu 14 dagen( vanaf gisteren) aan de Prange Suppe, ze zijn gisteren geent tegen pmv en pokken, en dan een kuurtje met PRANGE SUPPE doet wonderen. Colie zien we dan eigenlijk niet na de enting, ook een echte terugval is er niet. De jongen mogen straks even in bad na de weduwnaars(die waren gister niet aan de beurt, toen waren het de duivinnen).

De Jongen krijgen nu ook wat extra Olympic MG Mix over het voer, gewoon ff wat extras na de enting. Het waren er nog 97, zijn er toch zo'n 23 opgevreten door de roofvogel, vooral in Maart.

Als u De Beute producten wil bestellen, u kunt bellen tussen 10 en 12.00 uur. 0521382644  We geven u dan de info, ons banknummer en hoe u te werk moet gaan. U kunt ook even lings in het rijtje kijken bij : IK WIL GRAAG BESTELLEN.

Op vrijdag de 12e April stond er een prachtige reportage in de NRC en NRC-NEXT kijk even op www.nrc.nl

Succes

Terug