Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek woensdag 24 april 2013

24-4-2013

Goedenmorgen iedereen,

Beetje te laat vanmorgen, weekker gezet op 07.45 uur en weer in slaap gevallen, gebeurt me nooit. Wakker om 09.00 uur, snel de duivinnen er uit voor een training, nu 09.43 uur zijn ze nog steeds weg.

de jonge duiven blijven een paar dagen binnen, zijn maandag geent tegen PMV en Pokken

Alle duiven krijgen vandaag Prange Suppe, de oude natuurlijk altijd op woensdag en de jongen ook om de stress/coli tegen te houden.

Dick Vogelzang is er met 100 zak voer, ff uitladen

update 11.15 uur

De duiven hebben goed gevlogen, lekker hard. Dick had nog wat nieuws, althans ik wist het wel, maar aangezien hij verdeler van Matador en DHP is krijgt hij nu veel vraag naar Beute Korrels en Beute Bak, ongelofelijk welke prestaties daarop gevlogen worden de eerste twee weken vertelde Dick. En hij noemde nog wat namen van grote mannen uit de omgeving die Prange Suppe en de andere BEUTE PRODUCTEN geven. Ik wist het niet eens, halen ze al twee jaar bij mij vertelde Dick, en echt dat zijn Superspelers !! Het raakt steeds bekender, net belde nog een marathon speler, superkampioen om de BEUTE LECITHINE OLIE, vorig jaar vertelde hij, ongelofelijk seizoen met uw producten nu ook graag de lecithine olie er bij. Dick nam ook gelijk wat doosjes mee( 12 in een doos). Prachtig toch.

 

Terug