Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

DONDERDAG DE 25E APRIL
25-4-2013

Goedendag vrienden en vriendinnen,

Het is donderdag, een dag voor het inmanden van de 2e vlucht van het seizoen 2013. Eigenlijk de 3e want we hadden in de club reeds een africhting met uitslag vanuit Zutphen, ik zag dat ik daar ook 1e was in het ACG trouwens, leuk voor Daisy 10-012.

Gister een drukke dag gehad, mijn nichtje( 2e dochter van mijn zus) ging trouwen en ik was de fotograaf, dus de duiven zijn er gister middag niet uit geweest. Dat zou ik in principec nooit !!! doen, tot dit jaar ging ik echt niet naar een bruiloft tijdens het seizoen, nee echt niet. De duiven moeten er uit om 16.00 uur en daarna moeten ze voer, schema is schema. Maar nu had ik gelukkig Willem Heinhuis die de duiven om 17.00 uur eten ging geven. Dus dat zit wel goed, ik zal hem ook nog leren hoe te werken met rouleren en uitlaten van mijn vliegploeg, dan kan hij dat de volgende keer ook doen.

nu ik dit schrijf is het 09.00 uur, de duivinnen zijn er een uur uit, en nog steeds uit zicht. ze zijn gezond, maar hebben geen forme gelukkig eigenlijk dat zou wat vroeg zijn, we willen het natuurlijk proberen lang vol te houden, ook tijdens de dagfond.

De duiven hebben nog geen medicatie gehad, ook de jongen doen het super. De jongen zijn maandag geente tegen pmv en pokken maar zijn zo fit als een hoentje. Ze hebben elke dag Prange Suppe in het water, en dat geeft zo'n natuurlijke weerstand dat ze geen enkele inzinking laten zien.

Als u de BEUTE PRODUCTEN PROBEREN WIL, BESTEL  DAN !

Prange Suppe kost 50,00

Herstel Power kost 12,00(vanaf 1 Mei, nu nog 11,00)

Beute Sport kost 12,00 ( vanaf 1 Mei, nu nog 11,00)

Olympic MG Mix kost 35,00( vanaf 1 Mei, nu nog 32,00), dit is de gemakkelijke en goedkoopste, het is namelijk twee in èèn, dus Herstel Power en Beute Sport in èèn.

Beute Lecithine Olie kost 15,95 !!! ( om de poeders mee aan te plakken)

en Herstel-Power capsules kosten 15,00 per 180 stuks.

De Beute Bak en Beute Korrels kunt u via uw voerhandel bestellen

Bel gerust voor een bestelling tussen 10/12.00 uur, maar u kunt het ook gewoon overmaken op onze bank, zie: IK WIL GRAAG BESTELLEN HOE DOE IK DAT?

Terug