Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

ZONDAG DE 28E APRIL
28-4-2013

Goedendag iedereen,

Gisteren een mooie zaterdag gehad, goed weer, een mooie vlucht, overal in de afdeling zaten vroege duiven( door de wind en de zuidlijn vliegen), dus zat je er gister niet bij, dan zijn ze er nog niet.

Moeten ze er nu al zijn? nee natuurlijk niet, dat ze bij ons gisteren goed kwamen is mooi, maar ik heb ze liever op de eendaagse fond in orde( lees in forme) , maar nu al twee weken een prachtige serie maken is een teken dat ze gezond zijn.

Wat natuurlijk ook opviel dat gisteren bijna niemand een duif verspeelde, ook dat is mooi, overal was alles binnen een uurtje thuis of in ieder geval bijna alles.

de duiven hebben vandaag recup voer( zuivering van Beyers Elite), met daarover Beute Lecithine olie en Olympic MG Mix ( deze Olympic MG Mix is 50% herstel power en 50% Beute Sport). Ik heb gelukkig dit jaar ook nog geen enkele scheefvlieger, hopenlijk blijft dit zo. Dat komt door het gebruik van die mix met BEUTE SPORT door het hoog magnesium/Calcium gehalte kun je dat aardig voorkomen.

Veel reactie gehad op het nieuwe vorschema, er zijn zelfs liefhebbers die hem uitgeprint hebben en in het clubgebouw opgehangen, prachtig toch.

----------------------

hoi gertjan ik wilde ook graag je nieuwe voerschema van je tegemoed zien
volg het ook al jaren van je en bevalt mij prima..
gisteren speel ik een 1e 5e 6e van ruim 7500 duiven
dus eigenlijk kan het niet beter.. maar wil toch wat anders weer proberen..
bedankt alvast
gr dick
groetjes dick
----- 

iedereen een prettige zondag

 

Terug