Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek donderdag 2 mei 2013

2-5-2013

Goedendag Vrienden en vriendinnen,

Wederom een mooi dag hier in het noorden, ik ga zo de doffers even naar zwolle brengen, zo'n 40 km. De duivinnen zitten dan nog in het weduwnaarshok na de ochtendtraining. Bij thuiskomst pak ik de duivinnen weer gelijk weg. Dus ze zien elkaar maar even. Gewoon even voor die extra prikkel.

Vanavond krijgen ze met goed weer, hun training van 16/18.00 uur. Zonder vlag, de vlag gebruik ik niet dit jaar, ze trainen uit hun zelf net zo lang als ik wil dat ze trainen.

Mensen vergeet niet met uw Beute Lecithine olie te beginnen rond deze tijd, we gaan allemaal wat vetter voeren, en om dat vet te kunnen opslaan heeft een duif LECITHINE nodig, en de Beute Lecithine is de beste die op dit ogenblik op de markt is. Maak heb gedurende 15 minuten goed warm in een bakje waar u kokend water bij giet. Daarna goed schudden. En na afloop de fles op de kop zetten( op de dop), daar heeft u de volgende dag weer baat bij. Goede Lecithine is dik , heel dik, veel werk, maar ook veel resultaat DUS U MOET ER WAT VOOR OVER HEBBEN .

De Lecithine steeds "afdrogen"  met OLYMPIC MG MIX of Herstel Power en Beute Sport.  Het ouderwetse "Biergist" is weggegooid geld

Terug