Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

5 MEI 2013
5-5-2013

Goedenmorgen vrienden en vriendinnen.

5 Mei vandaag, belangrijke dag. Mij persoonlijk zegt het niets meer. Ik ben van een andere generatie, niet meegemaakt.

De duiven kwamen goed gisteren, bij iedereen kwamen ze goed, mooie vlotte wedstrijden en gelukkig zaten onze weer profeten er weer naast, zoals eigenlijk altijd.

We hadden een mooie uitslag met 3 bij de eerste 10 in groot verband, in de club zelfs 5 stuks. De eerste 12 duiven in de club waren wederom van de zelfde liefhebbers, van Dijk, Homma en ondergetekende maar ook in het ACG zie je ongeveer het zelfde verhaal. Ik moet wel eerlijk zeggen, voor veel topmelkers was het een  "te vlotte, snelle vlucht"  duiven kunnen zich met dit weertype en wind nog niet ect losmaken, en al het voer wat we er inpompen is al in voorberreiding op de vluchten DIE KOMEN GAAN, dus bij de meesten waren ze nog een beetje "te zwaar" en "vlogen ze nog ff wat bij thuiskomst"

volgende week moeten we al op donderdag inmanden, dan gaan er al iets grotere verschillen ontstaan, met  een paar "anderen" die nog aanhaken omdat de afstand zo kort is. Over 4 weken zullen het de bekende mannen zijn die het volhouden, en nieuwelingen zijn die gaan "meedoen"

Veel succes

Terug