Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

8 MEI
8-5-2013

Goedendag vrienden en vriendinnen.

8 Mei is voor ons een rare dag, de sterfdag van mijn vader( in 1999), een groot duivenspeler, een groot kenner. Veel liefhebbers zijn in de jaren zeventig en tachtig groot geworden met zijn duiven en vooral met zijn adviezen.

Ik probeer ook adviezen te geven, al jaren en je ziet dat het een groot verschil maakt bij velen, sommige mensen maken grote fouten, soms haast "domme" fouten, maar weten het niet beter of zien het niet. En dat is niet erg, we zijn geen robot, geen computer, we zijn mensen.

Maar duivenmelkers blijven vaak in het oude hangen, en komen niet meer mee. Vaak door kwaliteit van de duiven( op de Vitesse gaat het nog), maar nog vaker door de manier van verzorging qua training en vooral de bijproducten ofwel met een mooi woord de voedingsuplementen !

En bij die "bijproducten" kunt u gemakkelijk een inhaal slag maken. Wanneer u bij uw duivenzaak komt, neem die BEUTE BAK mee en die BEUTE KORRELS !!!!!. Wanneer u de Beute Bak geeft, hoeft u geen grit, roodsteen, vitalith, rodivit, piksteen of iets dergelijks meer te geven, helemaal niets !! Alleen BEUTE BAK !!

En dan de BEUTE KORRELMIX !!! U heeft een emmer vol voor € 15,95 , een emmer vol met de meest hoogwaardige korrel die er op de markt is, en in het Beute voersysteem heeft u de korrel nodig. Het is de meest uitgebreide korrel die er bestaat ! En het is niet in plaats van het voer !!!!! nee het is er naast !! dus als extra, duiven vliegen steeds langer, verder, sneller, en u moet mee kunnen komen wanneer het een keer zwaar gaat, en vooral ze moeten thuis kunnen komen.

Lees het nieuwe BEUTE SYSTEEM op deze site nog eens goed door, en begin vandaag !!

Prange Suppe, OLympic MG Mix( of Herstel Power en Beute Sport), Beute Lecithine Olie kunt u bij mij bestellen. Stuur maar een mailtje, of maakt het geld gewoon over op onze bank 676290256 kijk even bij IK WIL BESTELLEN HOE DOE IK DAT.

En de BEUTE BAK en KORRELS gewoon bij uw voerhandel !! en laat u niets wijsmaken over een "andere bak en of korrel" In prijs zijn ze bijna het goedkoopst, en in prijs veruit de beste !

http://www.wittebolfondduiven.nl/

Terug