Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

ZATERDAG DE 18E MEI
18-5-2013

Goedendag vrienden en vriendinnen.

Op deze site hebben we een gemiddelde van 2980 kijkers per dag, op zaterdag natuurlijk meer dan op woensdag. Maar een gemiddelde van 2980 verschillende lezers per dag is natuurlijk mega. Ik kan ook precies zien wie kijkt, uit welk land, welke tijd men klikt en hoe lang men blijft. Zeer leuk om zo nu en dan eens te kijken.

Vandaag hebben we een midfondvlucht met èèn nacht mand. Ik had liever twee nachten mand. Maar ik maak me niet druk, voor mij is èèn nacht namelijk hetzelfde als voor alle anderen uit mijn afdeling.

Vorige week hadden we een midfondvlucht met twee nachten mand, dit vind ik persoonlijk goed. De mensen die met de auto mee gaan hebben extra tijd om onze duiven optimaal te verzorgen, hoeven zich niet te haasten en kunnen op de losplaats de mooiste plek uitzoeken. Ik pas me aan, aan het systeem van de afdeling, nu hebben we èèn nacht mand, en vorige week twee, dat weten we al maanden van te voren. En natuurlijk wil ik ook graag weten op welke losplaats we staan, maar wanneer het NPO hun databank met informatie over de losplaatsen niet bijhoud( up to date), dan kan een afdeling dus niet op deze info vertrouwen. En zo wisten we vorige week donderdag nog niet precies waar we heen zouden gaan( althans wij als leden niet). Maar het kwam allemaal goed, de duiven kwamen als een trein. En hadden ze kunnen blijven staan? op de eerste losplaats? ja waarschijnlijk wel, maar dat weet je niet van te voren. De lossingsmensen doen echt hun best. En dat ze korter gingen en naar het westen is dan hun keuze. Maar dat hoeft niet de mijne te zijn. Iedereen succes

Update

we zouden gisteren 50 duiven inzetten, foutje bedankt. In Noordwolde kwam ik er achter dat ik 51 mee had. Dus zou ik èèn kunnen thuis laten.....maar die ene... de 17e getekende  zat al in de mand. dus alle 51 maar mee. Maar ach, 51 mee dan kan ik er nog wel een paar halen, .dus ff naar huis en nog maar 7 stuks gehaald.

de 17e getekende plus de 52e t/m 58 getekende "zouden dus niet mee"

12-907, 12-885, 12-932, 12-842, 12-867, 12-906, 12-902 en 12-213 stel je nu voor dat je èèn van deze 8 als eerste pakt....lol

update 12.08 uur.

Elco is druk aan het schoonmaken, ik deed zelf gisteren de vliegers reeds. De duiven weten het he, zodra ik ga krabben is het tijd ! , ze worden druk.

Duiven zijn nog niet gelost, maar gaat wel goed komen, bijna alles is nu reeds los.

Veel mooie mailtjes gehad en smsjes over mijn column gister in het spoor der kampioenen over de Verkoop van Leo Heremans.

update 20.40 uur.

Rete slecht hier. 26 duiven nu thuis van de 58. Ik heb de 26 aangekomen duiven naar het duivinnenhok gedaan net, voer, water, verwarming, lampen. Morgenvroeg zullen de anderen wel komen hoop ik.

We zitten ook veel te laat. Waar komt het door? geen idee, smoesjes kunnen we zat verzinnen, ik heb geen idee. Dat het een slechte zaterdag zou worden wisten we door het weer ism de zonne-explosie (zie mijn dagboek gister), maar zo slecht, had ik niet verwacht.

update 21.00 uur

28 nu

update 21.27 uur

30 nu

 

Terug