Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek donderdag 23 mei 2013

23-5-2013

Goedendag vrienden en vriendinnen.

Vanavond inzetten voor de eerste dagfondvlucht van het seizoen 2013. Zoals nu de bedoeling gaan er 30 duivinnen mee. We hopen natuurlijk dat het weer een beetje mee werkt. Afdeling Zeeland heeft afgelast staat te lezen op de facebook pagina van JP de Lijzer uit Aardenburg. ik heb nog geen idee wat de andere afdelingen doen.

Gister een jonge duif dood. Ja ook hier gebeurt dat wel eens. Hij zat met zijn nek klep tussen de voerbak en de klep hier op/ Hoe hij het voor elkaar kreeg weet ik niet maar duif dood. ( de 405), jammer.

De ouden trainden gistermorgen en avond bijzonder goed. Form hebben ze nog niet, daar zijn we mee bezig( licht, warmte etc), ik hoop tegen de 2e Fondvlucht dat het weer mooier is en de forme er is. Afgelopen week wel 26 prijzen van de 58 maar geen vroege, nee zelfs laat. Maar wel alles thuis, en dat is ook al heel wat. Wanneer ze thuiskomen kunnen ze ooit de eerste winnen.

http://www.everlingduiven.nl/ Super hok met duiven !

update 08.39

Bij ons gaat de fondvlucht gewoon door, iedereen kan zelf de keuze maken of ze inzetten of niet. Dus denk er even over na, ga er rustig voor zitten en maak uw keuze. Als u ze in de mand doet geeft u het vertrouwen aan de lossingcomissie. Wij doen 30 duivinnen mee.

Afdeling 1,2,4,7 hebben afgelast voor zover ik weet ( Bron: Falco Ebben, en Cor Hopman)

de duivinnen zijn er uit vanaf 07.55 uur. Ze trainen goed, krijgen straks alles wat ze graag willen eten, en dat de gehele dag !

update:

allen even invullen gaarne !! http://www.npoveenendaal.nl/doelgroeponderzoek-npo

 

Terug