Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

WOENSDAG DE 19E MEI
29-5-2013

Goedendag iedereen,

Gisteren twee filmpjes op Facebook gezet. èèn daarvan over het voeren van hennep aan de duivinnen. Veel commentaar gehad natuurlijk. Mensen met ouderwetse gedachten. Ik heb alle comentaren maar weggehaald. Weet je gelijk weer wat mensen "aankunnen" en wat niet. Ik vertel altijd veel te veel, ik ben glashelder. Alles wat ik doe op de hokken vertel ik, alles wat ik geef door het water of over het voer vertel ik, over alle bijproducten, verwarming, lampen vertel ik. Wie doet dat nog meer? en presteerd? ik zou het niet weten.

Maar omdat ik zo'n open boek ben, krijg je veel volgers, en dat is leuk, maar ook wel "mafkezen" die het niet willen lezen.....waarom lezen ze het dan.

Het spoor der kampioenen kreeg van een aantal mensen een mail over "die Beute" met zijn reclame voor eigen producten......maar het spoor kreeg tientallen mailtjes van mensen die blij waren dat ik zo eerlijk ben...maar die paar zeikstralen hebben gewonnen. Ik zeg al niets meer over afdeling, npo, bestuur, regelgeving etc etc. en nu in het spoor ook niets meer over methode, voeding, medicatie en of bijproducten. Het lijkt wel of die paar zeikstralen de baas zijn.

Hopenlijk krijgt het spoor straks mailtjes van u of ik weer alles eerlijk wil schrijven ? maar ik denk het niet, duivenmelkers zijn over het algemeen niet zo. Is er iets "te zeiken" dan klimmen ze in de pen of voor de PC, maar om iets leuks of goeds te doen? dat gaat minder gemakkelijk.

Zo krijg ik diverse mailtjes iedere week van die azijnzeikers, twee weken geleden na de slechte Pommeroul, kwamen ze weer....nu na Sezanne komen ze niet.... Duivenmelkers.... er zitten rare mensen tussen

Update 11.44 uur

De duiven hebben goed gevlogen. Gisteravond ook vertelde Klaasje, de laatste duivin was er om 19.20 uur in.......los vanaf 16.00 uur. Vier wilden er om 17.30 uur niet in, de doffers maar los tot 18.30, drie duivinnen gingen mee naar binnen, èèn koppel niet.....buiten tot 19.20, hebben vast plezier gehad

Terug