Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek woensdag 12 juni 2013

12-6-2013

Goedendag iedereen,

redelijk mooi weer hier vanmorgen. De duivinnen wilden er graag uit, enkele konden niet wachten en knalden al tegen de klep aan, zo graag wilden ze naar buiten. Ik zou dat ook willen na een nacht in een hok hahaha

Ze zijn er uit gegaan om 08.00 uur precies. Er stond nog een beetje voer van gisteravond. We laten het meestal staan( zodra de vluchten wat verder gaan), dan kunnen ze wanneer ze wakker worden eerst wat eten voordat ze gaan trainen, en hoeft dat dus niet om een nuchtere maag.

Beute Lecithine Olie kost € 15,95 , ook dit kunt u gewoon bij mij bestellen. Bij gebruik: zet de fles onder de hete kraan, of in een pannetje met heet water, na enkele minuten even met de achterzijde van een lepel of vork in het flesje, goed de dikke laag op de bodem roeren !!!, dan flesje weer dicht en goed schudden. Door de beste kwaliteit die er is in Lecithine olie is het wat meer werk, maar toppers hebben dat er voor over. U kunt ook "dunne" lecithine kopen, uw eigen keuze...maar heeft het dan zin? NEE.

Dus neem even de tijd voor de Beute Lecithine olie en doe het twee, drie of zelfs vier keer over uw voer per week( maaltijden). ik droog het steeds af met Olympic MG Mix of Herstel Power en Beute Sport.

Olympic MG Mix is de goede verhouding Herstel Power en Beute Sport ineen.

Herstel Power Kost € 12,00

Beute Sport Kost € 12,00

Olympic MG Mix kost € 35,00 ( grote pot)

Herstel Power Capsules € 15,00 per 180 stuks

Prange Suppe( de echte) kost € 50,00 per liter

Verpakking en verzendkosten zijn totaal per pakket € 10,00

Dus Bestel vandaag nog, de Vluchten worden zwaarder, langer en de jongen gaan beginnen !!!

Maak het geld over op 67.62.90.256 tnv Gert Jan Beute Duivenproducten en heel belangrijk zet er uw naam en bestelling bij, of stuur even een mailtje met alle gegevens !!!! dan kunt u het bedrag storten en alle gegevens per E.Mail aan mij doorgeven.

Bij vragen bel gerust, tussen 10 en 12 uur

0521382644

Terug