Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

VRIJDAG DE 5E JULI
5-7-2013

Goedenmorgen iedereen,

De duiven zijn naar Chateauroux, er waren maar 102 duiven in ons centrum, waarvan 10 van Joop Schuring uit Steenwijk( zijn eigen de club pv de Postduif deed niet mee ????) dus dan kwam Joop gezellig hier bij ons in het nationaal inkorfcentrum. Hij is in ieder geval 1 t/m 10 van pv de Postduif. Gisteravond ook nog even op bezoek geweest bij pv de Woldvliegers te Steenwijkerwold, er was een jonge duif aankomen vliegen bij Geert de Zeeuw dus die had ik even gehaald , en gelijk ff bij de jongens kijken in het clubgebouw, er was daar een goede sfeer. Er zijn 4 jongen weggevlogen en gemeld, Tuk, Steenwijkerwold, Emmen en 2e Exloèrmond, de twee laatsten ga ik vanmiddag ff halen. Ik vind dat wanneer u de mogelijkheid heeft de weggevlogen duiven moet halen. Ook zit èèn duif in het oosten van het land, maar die ben ik al maanden kwijt, dus die mag daar vliegen.

De duiven van chateauroux zagen er goed uit, èèn andere heb ik moeten pakken, de 630 van Eijerkamp was niet aanwezig met tonen, dus gistermorgen toen ze 1 uur en 50 minuten vlogen was het niet alleen door forme ook door angst denk ik nu, de 630 zal wel opgegeten zijn. Nu 19 duivinnen mee en 11 doffers. de 11-743 ( Vader Full House !) is nu mee als 30e duif.

In de club dus weinig duiven, 92 uit eigen club. Waarvan 30 stuks van ons dus, 33% dus, hoeveel er in de afdeling zijn weet ik niet, ik gok op minder dan 200

------------------

Naam                 = Maurice Laban
Adres                =
Postcode             =
Plaats               =
Telefoon             =
Email                = j.laban@chello.nl
Onderwerp            = Hoi GJ, hier ook 2 bij de eerste 10 van de afdeling (6571 duiven) op Mantes la Jolie 368 km , met 10 duiven mee!
Zoals je weet PS suppe, beute bak en wat herstel poeder (was gisteren wel nodig hoor!) in combi met enkele goede duiven geeft top resultaten!
HG

Mauric

---------------

Geachte Heer Beute,
 
 
Afgelopen weekend hebben wij 15-06-2013 een teletekstvlucht gehad Nanteuil-le-Haudouin
Mijn blauwe doffer de H11-1220074 vloog een 1e prijs van de afd 8 GOU Noordoost en Noordwest.
6600 duiven in concours
Echter mijn duif heeft ook de hoogste snelheid van regio 3 en 4
in totaal 12000 duiven in concours
ik ben ook een beute produkten gebruiker.
 
vr gr
 
Roel van Bruggen


 

Terug