Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

MAANDAG DE 8E JULI
8-7-2013

Goedendag iedereen,

Het is weer maandag, nog twee oude duiven vluchten te gaan. as donderdag inmanden voor een midfondvlucht en de week erna nog Tours ( 714 km).

Maar het kan best zijn dat we op Tours geen of maar een paar duiven zetten. Afgelopen week Chateauroux was te zwaar voor hier op deze afstanden. Al moet ik wel eerlijk zeggen dat de duivinnen vanmorgen weer 50 minuten vlogen. Natuurlijk hebben ze een jasje uitgedaan zaterdag en zondag, maar ze zien er weer fit uit. Bij de doffers is het andere koek, van de 11 doffers is er 1 retour( de duivinnen allemaal thuis), dus 10 van de 11 doffers zijn nog weg. In principe weet ik dat duivinnen op deze afstand beter komen, maar dat er nog 10 weg zijn is niet goed. Nu ken ik mijn duiven goed genoeg, om te kunnen zeggen dat eind van de week de meesten weer thuis zijn, ik gok toch op 6 van de 10 op donderdag. We zullen zien.

Maar verder hadden we natuurlijk een prachtig weekend met 8e NPO CHATEAUROUX met TELETEKST !! En u raad het vast....weer ee kleinkind Vechtmachine

Succes iedereen en geniet van het mooie weer

Terug