Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

WOENSDAG DE 10E JULI
10-7-2013

Goedendag vrienden en vriendinnen,

Het is matig weer, het is hier zeer zwaar bewolkt. Klaasje zou de duiven meenemen tot aan Maasbracht, maar ik heb tegen haar gezegt dat Zwolle voor de doffers genoeg is vandaag. Deze zijn niet mee geweest afgelopen week op Chateauroux.

as zaterdag zullen we het proberen te doen met 10 duiven, al zijn de duivinnen van de fond( 745 km) weer helemaal okè, ze vliegen wee als de brandweer.

De jongen zijn er nu uit, (09.10 uur), ze zouden vandaag weer in de mand, maar het weer is slecht hier, dus wachten we daar mee tot misschien vanavond. Anders morgenvroeg. In principe gaan ze zaterdag mee met de africhting van de afdeling. Ik heb nog nooit avond afgericht, maar het moet kunnen, heel veel mensen hier doen het.

De Exclusieve Maiskolven van Marcel Sangers en Chantal Vredeveld zijn nu te verkrijgen bij Dick Vogelzang te Staphorst en bij Joop Schuring te Steenwijk !!

Verzorg uw jongen goed, denk aan de Beute Producten, uw toekomst zit nu in de jonge duiven !!!!!

Gisteravond zijn Tineke en Maarten Hakvoort hun Beute producten weer komen halen, ze verkopen de echte !! Ik kan me niet voorstellen dat er nog steeds mensen Prange Suppe kopen die misschien niet de echte is. Kijk naar de verkooppunten en haal daar uw prange Suppe. Let op de Vale stamduif van Gunter op het etiket ! Dat is de enige die hier verkocht mag worden en dat je zeker weet dat er alles inzit wat we graag willen...namelijk de echte Prange Suppe

hebben jullie de prachtige film van de koerier al gekocht/gezien? Die over de trip naar Canada? en de Combinatie Everling uit Gouda !!! Doen !! Duivensport, anders dan anders

Terug