Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

DONDERDAG DE 18E JULI
18-7-2013

Goedenmorgen vrienden en vriendinnen.

Uit Emmen en Hoogeveen kreeg ik een berichtje via Facebook, ik mocht niet meer over de verlezen van jonge duiven schrijven, de dierenpartij las ook mee. Vanuit Amsterdam kreeg ik een mailtje dat ik niet meer over de eigen producten mocht schrijven. Vanuit de Westerein kreeg ik meerdere mailtjes dat ik niet meer over de afdeling mocht schrijven. En niet over eigen prestaties. Vanuit Roermond kreeg ik een berichtje dat schrijven over medicatie niet mocht. Over duivedokters mocht ik niet meer schrijven vanuit Harlingen. dit was reclame. Over beyers voer mocht ik niet meer schrijven. Dus ... eeeuuuuh Ik weet nog wel een leuke mop. Zal ik die maar vertellen dan? hahaha

De jonge duiven vanmorgen weggebracht voor 40 km. gelost om 09.00 uur, de eersten waren hier om 10.15 uur, dus wederom ff zoeken, was een compleet andere richting dan gisteren, dus hun compas word danig op de proef gesteld. En even een duif uit staphorst gehaald, 1 van afgelopen zaterdag. Bij een jeugdspeler aan de gemeenteweg 406.

vanavond inzetten voor Tours 715 km, dat word wederom een zeer zware vlucht, er gaan 4 of 5 duivinnen mee die op de fond nog niet gemist hebben of anderszins kans maken. In principe is de grote kanshebber op ons hok de 10-305 deze kleindochter van sponge Bob van Verkerk is een rechtstreekse eijerkamp. Zij gaat al eerste getekende.

 

Terug