Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek woensdag 7 augustus 2013

7-8-2013

Goedendag vrienden en vriendinnen,

13-1636463 Heeft iemand van u gehad op een bon of gekocht. Hij zit in Scherpenzeel telefoonnummer 0654419841

Update 08.00 uur.

We gaan zo de duiven pakken, klaasje brengt ze nog even naar Losplaats de Keutel bij Amersfoort, het is prachtig duivenweer. Ze gaat pas rijden om 09.30 uur, dus nog tijd genoeg.

Kijk even op de site www.vanderstouwe-douna.nl Ze kregen hun duiven niet op gang, iedereen heeft het kunnen meelezen, toch maar weer Beute Producten gegeven, Ze deden het wel al jaren maar, wilden nu zonder proberen. Na de start met de Beute Producten ging het weer ouderwets knal hard daar in Donkerbroek. Kijk even onder het kopje NIEUWS.

Gisteren dus naar Ede geweest, de gehele familie stond me daar op te wachten aan de driesprong, een prachtige manega achter het huis, aardige mensen. De duif 333 zat in een kanarie kooitje op me te wachten, zag er goed uit, had voer en water en een zeer pootje. Maar bij thuiskomst, na de geelpil en luisdruppel voelde hij zich al weer arrdig thuis. De duiven had ik meegenomen, maar het regende zo hard dat ik 80 km te ver vond, onderweg terug bij de Lichtmis ( koperen hoogte) heb ik ze er uit gedaan, ze waren voor mij thuis. Jong en oud gezamelijk

Terug