Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

VRIJDAG DE 9E AUGUSTUS
9-8-2013

Goedendag iedereen

Een geweldige dag vandaag, vanmorgen om 08.50 uur hadden we de eerste liefhebbers al aan de koffie, tot precies 12.15 uur waren we bezig met keuren, en gezellig melken. Met zo nu en dan een telefoontje er tussendoor.

We hadden drie liefhebbers met duiven, er zaqten zeer bruikbare duiven tussen, zelfs een paar echte goede duiven. Bij èèn liefhebber was de verzorging wat minder, maar door ruimte en tijd gebrek was dat niet 100%, maar zijn vliegduiven zagen er wel goed uit.

De grote kampioen van dit jaar, Johan Halman uit Zuidveen kwam weer even bijpraten, Johan speelde met een zeer klein aantal duiven dit jaar volgens mij al vier keer Teletekst. En op bojna alle vluchten is hij van voren .

Blij en trots zijn we dat we dit jaar aan het systeem van Johan mochten mee werken, hij volgt het op de letter !! En geweldig dat het dan zo gaat.

En ook op de site van combinatie van der Stouwe Douna mochten we al lezen dat door gebruik van de Beute producten de forme kwam, en dat doen de super prestaties er weer waren. Henk Douna schrijft ook eerlijk, al zou het maar 5% zijn, hij stopt er nooit weer mee.

Van harte gefeliciteerd mannen !!!

Update 15.30 uur

Net terug van wederom ruim 40 km fietsen, gisteren ook al, ik lijk wel niet goed hahaha, maar het gaat goed, ik kan mijn gewicht mooi houden. Gisteren op bezoek gegaan bij echte vrienden, Rein en Willie Gaal.

Twee weken geleden heb ik zelfs in de hitte een keer 56 km gefiets. pppffff  Morgen mogen de duiven ook een stukje "fietsen"

Terug