Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek maandag 12 augustus 2013

12-8-2013

Goedenmorgen iedereen,

Heerlijk weer voor de duiven hier, niet te warm, hollandsche lucht. Heerlijk. Ondertijd dat ik dit schrijf ben ik de film instinct aan het kijken, goeie film. Met Anthony Hopkins.

De duiven hebben gezamelijk gevlogen, ze willen niet zo lang, de ouden en jongen zitten op nest, de rui begint in te vallen, dus echt zin hebben ze niet meer. Geeft ok niets, het seizoen is ongeveer afgelopen.

De tijd van de rui is reeds begonnen, NU MOET U de duiven EXTRA VERZORGEN, als u volgend jaar weer kampioen wil worden. Dus begin nu net voor de natour met de BEUTE PRODUCTEN en help uw duiven door een perfecte rui, en op naar een glansrijk 2014. !

Ik hoor steeds weer over nep prange suppe, aangevuld met water of soms met een andere donkere kruidendrank, alleen dit seizoen zijn al meer dan 30 flessen nep Prange Suppe gevonden. Weet waar u ze haalt, en gok voor die 50 euro !!!! niet op een nep fles bij u uit de buurt.

Haal hem gewoon bij diegene die het ALLEENRECHT heeft voor NEDERLAND !!!! Gert Jan Beute Duivenproducten, anders hebt u straks een fles van 50 euro staan die niets doet......

update 16.00 uur

Vanmorgen Jan Hopman hier gehad met zijn kwekers, hij had wat nieuwe bij hem. We hebben een geweldige jonge doffer gezien van Jouke Rottine ( 13-123) en een geweldige duivin van Harry van Zuijlen ( 09-175) wanneer hij deze nu samen zet in 2014, vraagt u er dan een jong uit. Topkoppel(op papier en in de hand)

Terug