Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

DINSDAG DE 20E AUGUSTUS
20-8-2013

Goedendag iedereen,

Prachtig vind ik het, de jonge duiven bekijken, welke zijn er nog? Waar komen ze uit? hoe komen we uit met duivinnen en doffers? Hebben we een beetje kans volgend jaar? Gewoon van die leuke dingen.

Vooral omdat we alle oude duiven verkopen in februari 2014 op www.pipa.be Alles gaat weg van 2002/2012 dus de oude duiven zeg maar.

Maar omdat we gewoon doorgaan met de duivensport, moeten we wel weer op nul beginnen, en de jonge duiven 2013 zijn ons startpunt voor de toekomst.

Ook op het kweekhok is straks alles leeg, geen enkele kweker blijft achter, dus ook hier moeten we opnieuw kijken wat gaat er in? Welke afstamming? En welke richting willen we op?

Nu hebben we in 2013, dit jaar dus al weer een prachtige basis gelegt voor onze toekomst. Ik heb al enkele jongen op zij gezet, we hebben samenkweek gedaan met enkele topspelers, en daarvan zijn er enkele zo fijn van bouw dat het wel goed komt. Natuurlijk weten we dat u van ons geen vuurwerk hoeft te verwachten in 2014, de liefhebbers in afdeling Friesland ACG 8 hoeven echt niet bang te zijn( zijn ze ook niet hahaha. Maar in de toekomst( 2016) wil ik toch weer op niveau of nog beter mee doen.

Maar om op dit niveau te komen, met 2 Olympiade duiven, 3 x 1e Teletekst, de beste duif van Nederland, Asduif van de Afdeling, En al die andere super prestaties en teletekst en meer dan 200 eerste prijzen sinds ik de duivensport zelf doe, dat gaat zeker niet mee vallen.

Maar aan de andere kant........ Ik help honderden liefhebbers met selectie, koppelen en het vernieuwen van hun methode....Dus het zou raar zijn.....als het me zelf dan niet lukt om er in 2016 weer te staan, u mag me er aan houden.

Terug