Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

DONDERDAG DE 29E AUGUSTUS
29-8-2013

Goedendag

Gisteren bezoek gehad van Jan Boertjes uit Dedemsvaart, een fondspeler. Hij had 45 duiven bij hem, sommige goed, sommige slecht, net als bij velen. Maar soms kom je een wonderduif tegen( als toen bij Jan sanders uit Wijhe), Ook hier zat zo'n topper 08-963 Duivin, heb je er al van gekweekt Jan? Neen, ze had een kapot pootje en vond het zielig om haar als jong op te ruimen, de loopt er nog steeds....NOOIT MEE GEKWEEKT. Zat deze duif bij een topper dan was het waarschijnlijk een wereldberoemde duif geworden ! We hebben er een passende doffer bij gezocht in 07-040, en heb de opdracht gegeven het koppel nu vast samen te zetten en nooit meer los te laten. De Doffer heet nu de NESTPENDER( had nog een broekpen van 2007 !) en de duivin heet nu HET KAPOTTE POOTJE, mooier kan toch niet? De Nestpender x het kapotte pootje Prachtige duivensport, twee duiven met een compleet nieuwe toekomst ! en samen 11 jaar oud.

Update 08.29 uur

Ik ga straks de duiven even wegbrengen richting Zwolle, daarna een duifje halen. Niet zo'n goeie duif waarschijnlijk, het is al de tweede keer dat hij ergens binnen loopt. Maar twee keer bij mensen die geen duiven hebben, eerst op een manege, en nu op een camping. Hij loopt mensen achterna waarschijnlijk.

Net een mailtje over het onderwerp van de heer Boskamp van gisteren, de mailer vroeg of de Bacterie op de natour "weg" is, omdat we dan minder duiven verspelen, en eerlijk gezegt : ik heb geen idee, ik heb hem doorgestuurd naar Peter.

Terug