Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek vrijdag 30 augustus 2013

30-8-2013

Goedendag vrienden en vriendinnen,

gisteravond 10 duivinnen in de mand gestopt voor Morlincourt, waarom niet meer? ik denk persoonlijk dat het zaterdag moeilijk gaat worden om te lossen, ze zullen dan misschien zondag los komen, dan doet deze vlucht voor de kampioenschappen niet mee.

Gaat het zaterdag toch gewoon door( wat ik hoop), dan heb ik de 10 kanshebbers in de strijd. De jonge duiven komen bij ons dit jaar niet heel goed, we staan 2e Kampioen in de club en ook in het ACG staan we niet heel slecht, maar forme onder de jongen is er niet, ze treuselen ook veel te lang bij thuiskomst( vorige week 5 minuten bijna), dus forme ? nee.

En de derde uitleg die ik ga geven voor maar 10 mee, je hoeft er maar 1 te pakken, ik zou dan nog kampioen jong kunnen worden. U weet ik vertel alles eerlijk, dus geen lulverhalen, gewoon de waarheid. Het voorspelde weer, de forme en het kampioenschap.

vanavond gaan er een paar meer mee, de 20 oude duiven, en daar probeer ik zo'n hoog mogelijk prijspercentage mee te pakken. Gewoon van te voren vertellen, ook hier geen geheimen, de wind is heel belangrijk, dus wanneer de wind morgen west/noordwest is moet 15 van de 20 ouden mogelijk zijn ( 1;3)

Vanmorgen bezoek gehad van twee Belgische Spelers, eigenlijk beide Vitesse mannen, maar hun duiven waren meer voor afstand( 300/500), ze vertelden ook veel prijzen maar weinig kop, dat komt door de duiven, geen kanonnen( Bolt Types).

op 19 September komen de mannen van Pipa een film maken voor de verkoop vanaf 10 Februari

 

Terug