Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

ZATERDAG DE 28E
28-12-2013

Goedendag iedereen,

Wil de heer of mevrouw J van der Stok even bellen?

Weinig te vertellen over de duiven. Ja, het gewone hier, het gaat goed, alles gezond, jongen in de schaal, bad gehad vanmorgen. Dus alles gewoon.

We krijgen goudkleurige ringen, mooi, nu niet alleen het zuiden hun gouden ringen maar nu heel nederland. Zullen we wel even aan moeten wennen, goudkleurig.

Straks weer een paar aflopende veilingen op Pipa, zeer interresant hoe het gaat met de diverse veilingen. De markt is erg ingezakt naar de problemen met de echte prijzen en die op de papieren voor de overheid stonden. Je kunt er natuurlijk op wachten dat dit naar buiten komt. Maar de laatste twee weekenden zien we toch al weer enkele chinezen mee bieden, het is nog voorzichtig, maar het klimt uit het dal.

De bonnenverkopingen in eigen land lopen ook slecht, het zijn er te veel en vaak slecht van kwaliteit. Ik bedoel dat matige tot slechte spelers nu ook om een bon gevraagd word. En die brengen niets op. Ik denk beter 10 bonnen van enige kwaliteit dan 40 bonnen waarvan we 30 niet eens kennen in het eigen samenspel.

Maar ze moeten toch wat, de groten geven geen bonnen meer, kan ook niet. Die krijgen 200 aanvragen per jaar. Ik geef ook bijna niets meer, en vanaf januari 2014 dus volgende week stop ik helemaal. Ik heb dan nog maar 12 koppeltjes en kan dan tijdelijk misschien geen bonnen meer schenken, en ook door al het gezeur wat je er mee hebt.... foei foei

Prettige zondag

Terug