Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

WOENSDAG DE 8E
8-1-2014

Goedenmorgen vrienden en vriendinnen,

Vandaag krijgen we speciale gasten, allemaal met hun eigen verhaal. De eerste die straks even op de koffie komt is Romke van der Wal. Hij zal hier rond 10.00 uur wel zijn. Het zal een andere ochtend zijn dat "normaal" Romke is zijn zoontje verloren een maandje geleden. Verschrikkelijk.

En de familie van der Schoot komt nog even aan, zij zijn de ouders van Tijmen, u allen bekend uit de duivenmedia. Al met al een andere ochtend dus.

Het leert me vast belangrijke zaken, zaken die veel belangrijker zijn dan die paar duifjes.

Eerst even een bak koffie, dan dus de visite en daarna mijn eigen duiven maar even voeren, die wachten maar even hoor. Gisteravond nog wat extra voer gegeven.

Wat me heel erg tegen viel, echt verschrikkelijk. Was dat we een busreis geregelt hebben voor 9 Maart, we gaan dan met een volle bus......naar Lier markt, hadden een super idee om met een zuster vereniging een competitie te houden, zat ook allemaal al in de pen. En nu vandaag een mailtje uit Oosterwolde.....niemand gaat mee, niemand. Ben je daar voor aan het regelen, sponsers, feest in de bus, misschien na lier markt een bezoekje aan een topspeler oid voor 20,00 een reis heen en terug, saamhorigheid...en wat denk u? NIEMAND !!!!!!!!!!!!!!! vraag mij nooit meer voor iets

Terug