Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek woensdag 15 januari 2014

15-1-2014

Goedendag vrienden en vriendinnen.

Vanmorgen de jongen van de kwekers op de grond gezet, met zijn allen. Dan worden ze gezamelijk gevoerd, en kunnen de ouders makkelijker op hun tweede ronde eieren zitten, anders staan de jongen maar in de weg.

Jammergenoeg is het nog zeer vochtig op de hokken, door het zachte weer, door de kweek, en door het dubbele aantal duiven op de vierkante meter. Als het een beetje gaat vriezen is het een beter gezicht. Nu lijkt het allemaal zo vies.

Gisteren weer 75 Beute Bakken binnen gekregen en 25 Beute Korrels, deze zijn voor eigen gebruik of als iemand hier eens komt en een emmer mee wil. U kunt deze twee emmers gewoon bij uw duivensportzaak bestellen. Iedere duivenwinkel verkoop DHP producten, en DHP is de verdeler van de beide emmers.

De Prange Suppe( de echte), Olympic MG Mix, Herstel Power, Beute Sport, Beute Herstelpower Caps en de Lecithine olie verkoop ik zelf, deze producten kunt u gewoon bestellen. De Prane suppe heeft een sticker waarop staat: alleen verkoop voor Nederland Gert Jan Beute. Alleen verkoop ! Verder is de fles te herkennen aan de Vale doffer op de ene zijde en de Beute Sticker met Logo aan de andere zijde.

Wanneer duivensportzaken de producten willen verkopen kunnen ze gewoon contact opnemen met mij, ik kijk dan of ze niet te dicht bij een andere zaak in de buurt zitten. Op dit ogeblik worden de producten verkocht in Aardenburg, Eefde, Staphorst, Hulshorst, Urk,Borne, Roosendaal en Dokkum

Terug