Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

ZONDAG DE 24E JANUARI
26-1-2014

Goedenmorgen vrienden en vriendinnen.

Gisteravond in Velp zuid geweest, zeer gezellige club. Zaten ook nog een paar Arnhemmers bij. Drie duiven kregen van mij een 8,5. De beste vond ik een blauwe van Alex Kok, een schitterende crack duif, blijkt er na afloop nog een beetje Beute bloed in te zitten. Maar de eerste die lagen heel dicht bij elkaar. Er waren natuurlijk ook een paar mindere duiven, maar dat bleek qua hok ook wel te kloppen. Wat me opviel dat er gemiddeld nog veel Vitesse midfondtypes bij zaten, op de dagfond was het ook nog een probleem om mee te komen vertelde een lid mij. Er zat ook nog een geweldige fondduif tussen, en blijkt die net van de beste overnachspeler te zijn. Uit teletekst duiven. Jammer genoeg, maar ook goed eigenlijk, hij ging hem niet spelen.

Vanmorgen weer wat jonge duiven gespeend van de jonge vliegers, ik zet er iedere dag wat bij. Het eerste hok begint al aardig gevuld te raken, ze eten goed, en de oudsten zitten al buiten in de voliere. En ja, het schimmeltje was ook hier de eerste( met alles het snelst) uit Argus x 747 Eijerkamp.

Net weer een jong van de Triller x Vanity geringd, ring 777, jammer genoeg ditmaal maar 1, het andere eitje kapot. Alles gaat goed, ze zien er top uit.

De Beute Producten zijn al niet aan te slepen, De mensen beginnen wakker te worden, Olympic MG Mix blijkt het nieuwe wondermiddel te zijn, deze mis van Dierlijke eiwitten, calcium, magnesium en vitaminen, geeft zulke prachtige jonge duiven, het is niet te vatten. Mensen mailen me met foto's van hun blinkende jonge duiven.

Een pot Olympic MG Mix kost 35 euro en bestaat uit 50% Herstel Power en 50% Beute Sport. In plaats van 4 potjes los = 48,00 euro betaald u dus maar 35,00 voor een gezamelijke gemengde pot. Probeer het eens. En straks op de voorjaarsbeurs natuurlijk.

Maar u bent nu aan het kweken of bijna, dus bestel vast.

IBANCODE : NL20INGB0676290256

BICCODE:    INGBNL2A

€ 10,00 er bij tellen voor verpakking en verzendkosten

Succes

en natuurlijk kunt u ook gewoon even bellen tussen 10 en 12 uur.

Groetjes

Terug