Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

ZATERDAG DE 1E FEBRUARI
1-2-2014

Goedendag vrienden en vriendinnen,

Gisteren een prachtige avond gehad in Staphorst, met geweldige duiven en 15 !!!!!!!!!!!!!! Jeugdleden !!!! Ja het kan wel, maar je moet er wat voor doen. En hier in Staphorst gaan ze op zoek naar jeugd, prachtig.

Er zaten ruim 30 jaarlingen op ons te wachten, waaronder een paar echte toppers. De leden was gevraagd hun toekomst duif mee te nemen, en dat was zeker gelukt. 1 duif kreeg een 8,5, een topduivin. ik wilde haar graag meenemen, maar dat kon natuurlijk niet. Prachtige avond, goed in orde en heel leuk, we deden eerst de duiven van de jeugd, die konden toen naar bed, en wij maakten er nog een feestje van. En die staphorsters met een gemiddelde leeftijd van de leden van nog geen 30 drinken bier als ik koffie... Prachtig.

Het superkoppel wat ik van Dirk Verleun te leen heb, hebben eindelijk een bak uitgekozen. Gelukkig maar. Ze hebben wel al eitjkes gelegd maar op de grond, ze hadden geen bak kunnen vinden, of in ieder geval niet 1 die hun aanstond. Nu zitten ze lekker in een bak en hebben tabakstelen gehaald tot aan het plafond. Dirk vriend bedankt ! Het is het beroemde koppel Witneus x Andijkje. Ik heb er vorig jaar reeds een dochter van gekocht.

Ik ga zo even naar Franeker, even kijken bij de toppers daar, met grote Willem natuurlijk.

Iedereen geniet van het mooie regen weer. En kijk even op www.f96.nl  de site van afdeling Friesland. Gewoon ff kijken hoe het hier gaat, volgens mij zijn we op de goede weg

Groetjes en kijk even op de site van Theo Pander ( blad 3) bij sites van leden. U kunt dan de doorklik vinden naar een bonnenverkoop van fondbonnen !! voor Kika

Terug