Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek woensdag 5 februari 2014

5-2-2014

Goedendag vrienden en vriendinnen,

De oude duiven( jaarlingen) er vandaag voor het eerst even uit gehad. Ze hadden geen moeite met vliegen maar wel met binnenkomen. Het was de eerste keer dat ze in hun nieuwe afdeling moesten binnenkomen. Andere jaren volgen de jaarlingen de ouden wel, maar dit jaar heb ik geen ouden. Maar na ff aandringen gingen ze er dan toch in. Vanaf vandaag probeer ik ze wat vaker los te laten.

Wanneer de doffers er straks in zijn( nog buiten nu 10.40 uur) gaan de jongen weer los.

Gisteren al de foto.s binnen gekregen van PIPA, schitterende foto's. enkele heb ik al geplaatst op mijn facebook pagina (ga maar eens kijken). de 10e februari gaat de verkoop beginnen.

Vanmiddag ga ik weer potten en potjes maken, de OLYMPIC MG Mix is niet aan te slepen, de mensen worden wakker blijkt. Bij DHP is een ware stormloop op de BEUTE BAK en de BEUTE KORRELMIX, Dick Vogelzang te staphorst, was reeds compleet uitverkocht, en hij krijgt pallets per week binnen. Zeer goede resultaten met de kweek, natuurlijk zit het weer mee, natuurlijk !! maar met  de OLYMPIC MG MIX, LECITHINE OLIE, BEUTE BAK en KORRELS krijgen ze net die betere start voor HUN TOEKOMST !!

Bestel op banknummer NL20INGB0676290256 !!!!

Terug