Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek woensdag 26 februari 2014

26-2-2014

Goedendag vrienden en vriendinnen,

een prachtige dag vandaag, het is nog vroeg maar toch al mooi weer. De jongen gaan maar even los straks, ik laat ze in twee groepen buiten( 2 hokken) de winterjongen en de kleintjes cq vreemden. Vreemden heb ik nog niet veel, alleen de 5 van Eddy de Jong, de anderen zullen wel komen.

Er waren toch veel vragen of ik duiven wilde meenemen naar de voorjaarsbeurs, ik ga donderdagavond al, dan moeten die duifjes in een 6 vaks mandje zitten tot misschien zondag.. lijkt me niet verstandig.

Ik heb veel liever dat de mensen ze volgende week woensdag of donderdag ophalen. Ik krijg van pipa wel een bericht of ze betaald zijn, dan kunt u ze ophalen.

Zo meteen komen weer 200 prange suppe binnen, ik ben natuurlijk aan het voor berreiden voor de voorjaarsbeurs, en de vraag is enorm. Sommige grote kampioen bestellen per dozijn tegelijk. Vooral de combinatie en het gemakkelijkste word veel besteld Prange Suppe, Olympic MG Mic, De Beute lecithine olie en de Hestel power capsules. Vanmiddag dus nog even 100 extra Olympic MG Mix maken ( 96% dierlijk eiwit Herstel Power en Beute Sport ineen), We willen geen nee verkopen.

 

Terug