Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

MAANDAG DE 14E APRIL
14-4-2014

Goedenmorgen vrienden en vriendinnen,

begin van een nieuwe week, as weekend beginnen bij de meeste afdelingen de echte wedvluchten. Bij enkelen zijn ze natuurlijk ook al 1 of 2 weken aan de gang. Het word nu eindelijk tijd dat dit eens gelijk getrokken word. Wat op sociaal media gelijk week een punt van discussie was de grote aantallen duiven van sommige leden. Natuurlijk ben ik ook voor een eerlijker systeem, met bijvoorbeeld een maximaal aantal. Maar het is gewoon toegestaan, er is niets wat hun tegenhoud, en in hun verenigingen vinden ze het best, dus wat hebben wij te zeuren. Zoalang het mag, kunnen we er over praten, maar mogen weer niet over zeuren. Althans dat werd mij wel duidelijk gemaakt.

maar kijken we nu naar enkele van die massa inkorvers dat hebben ze het gewoon slecht gedaan, een laag prijspecentage, soms een kwart tot een derde, dus ze hebben net hun eigen prijsjes. En dan is het voor de anderen juist een voordeel. En daar moeten we ook eens ove nadenken he, zolang ze leuk pakken maar geen hoog percentage vind niemand het erg. Maar straks op de teketekstvluchten met 100 of meer mee en een paar op teletekst vinden we het wel erg. 

Maar vrienden, ik ben er geen voorstander van, laat dit duidelijk zijn. Maar zolang het gewoon mag, wil ik het ook wel, stel je voor dat ik straks 140 jongen over heb om te spelen, en alles zit goed op de rit, dan speel ik ook alles hoor. En stel je voor dat ik volgend jaar 100 jaarlingen heb....dan speel Ik ze ook allemaal . Dus zolang er geen regels zijn, staat iedereen in zijn recht en mogen we er wel over denken, praten maar niet zeiken.

later meer

Terug