Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek zondag 27 april 2014

27-4-2014

Goedenmorgen vrienden en vriendinnen,

het is zondagmorgen 09.00 uur. alle duiven zijn al weer voorzien van voer en water. Gisteren na de vlucht is alles nog even in bad geweest, dus vandaag even een rustag. Morgenvroeg begint de voorberreiding weer voor volgende week zaterdag.

Over gisteren ben ik tevreden maar ook niet. Dus verschillende gevoelens zeg maar. Ik had graag 5 minuten eerder willen zitten, maar ik pak in het Rayon E van afdeling Friesland wel 15 van de 18 in de punten, en eigenlijk 16 want 1 duivin pakte het systeem niet. Er vielen een paar tegelijk en door de gang die ze hadden stonden er twee op elkaar. Maar 15 van de 18 is nog prima. Maar graag een vroege er bij zoals vorige week zelfs 5 vroege had mooier geweest.

Maar ach wat zit ik te zeuren hahaha , een jonge ploeg van 20 duifjes op het hok, alles verkocht verder. Dus even geduld.

In de club hebben ydo en elco homma een zeer goede uitslag gemaakt, en ook in het rayon waren ze van wereldformaat, grote klasse. Ben blij dat ik daar aan het begin van hun cariere aan heb mogen meewerken.

Vandaag dus verder een rustag, geen nieuws aan het front. Wel leuk om te vermelden is dat mijn super 10-006 gisteren opnieuw verkocht werd op pipa en naar Johan de Lange in Belgie is gegaan. Opnieuw verkocht gister 12 stuks, dat waren niet betaalde duiven van de oude duiven verkoop in februari.

Er word nu nog 1 niet betaalde duif verkocht in juni....een super broer van de Vechtmachine de 340 !!! Dus straks nog 1 kans.

Bij de jonge kwekers liggen fantastische jongen, die kunnen natuurlijk wel verkocht worden

Prettige zondag

Terug