Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek dinsdag 10 juni 2014

10-6-2014

Goedendag vrienden en vriendinnen,

de 364 is terug, hij zat vanmorgen op me te wachten. Ik speel hem pas weer op de natour op nest. Hij is nu twee keer echt te laat geweest en is er dus met zijn koppie niet bij. Het is een enorme drifkikker met al een paar vroege prijzen op zijn conto, dus verspelen wil ik niet. En omdat ik nergens voor speel dit jaar, hoeft het ook niet zo nodig. Van aqfgelopen zaterdag mis ik nog 1 duivin de 337, jammer maar helaas. Als de invliegers thuis kunnen komen( duiven die weken niet mee waren) moet zo'n ervaren duif het toch ook kunnen. Misschien komt ze nog, ik verspeel in principe eigenlijk nooit oude duiven, dus .... ze komt nog wel.

De duiven vlogen weer lekker vanmorgen, de duivinnen een uurtje voordat ik ze uit de lucht moest roepen en de doffers als gewoonlijk, een half uur hard en dan spelen. De twee laatkomers van zondag en vanmorgen hielden het eerder voor gezien.

Morgen avond komt www.duivendirect.nl een duifje brengen en 1 halen, dus twee vliegen in èèn klap. Een pracht systeem is dat toch van esther Bultman, even een mailtje met de gegevens en zij zorgt dat het goed komt. Grote klasse vond ik dat De grote kampoen die een duifje had zitten bij een jeugdige speler afgelopen week hem een mooie bos bloemen stuurde, zo kan het dus ook. De duif zit nu bij mij, dan kan Esther twee duiven regelen op 1 adres.

De winterjongen zijn er uit vanaf 10.05 uur, even kijken hoe ze het oppakken na drie dagen opgesloten.

iedereen een fijne dag

Terug