Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

WOENSDAG DE 11E JUNI
11-6-2014

Goedendag

update 15.00 uur.

De jongen eerst een ruim uur gevlogen vandaag, even laten eten en drinken en toen in de mand naar "losplaats 2" dat is vlak voor Steenwijk, zo'n 7 km. Ik ben na de lossing maar even naar Dick Vogelzang gereden voor Koudijs droogontsmetter en wat Beute Korrels( ja waren weer op), en voor Dick weer 10 Prange Suppe meegenomen. Bij thuiskomst met Spike, zaten alle jongen in het hok, lekker wat pinda's gehad en klaar waren ze weer.

______________________________________________

de voorspelling voor as zaterdag is goed, niet te warm, een wat eerlijker wind t.o.v. de vlieglijn. Nog mooier zou zijn gezamelijk los met afdeling 10 natuurlijk, ook op de midfond. Ik durf te zeggen dat iedereen die hier tegen is, in eigen belang denkt. Er is namelijk geen reden om het niet te doen vanaf volgend jaar, afgelopen zaterdag was een prachtig voorbeeld. Dus denk aan de toekomst van de sport, het goedkopr houden, minder auto's en veel eerlijker spel. Dus ook op de midfond moeten we en gaan we in de toekomst ook samen. De tegenstanders...denk er nog eens over na, over eerlijk spel, en de centjes qua vervoer, en de bepalende trek, alles gaat beter worden met gezamelijk los.

Wij zullen een paar duiven mee doen voor ons plezier , op donderdag inmanden en volgens mij komt de auto een uurtje later, dus lekker toch.

We zijn druk bezig met de jonge duiven, de winterjongen trainen goed, de jongeren uit het Dumo hok hebben wat rust, ik zag een laatkomer met wat gele aanslag in de bek( Herpes), en met wat Extra dagen Prange Suppe en Beute Electroboost zijn ze zo weer klaar, het is een virus, en daar moeten ze even overheen. Komt allemaal goed

Terug