Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

DINSDAG DE 24E
24-6-2014

Goedendag vrienden en vriendinnen,

update 15.00 uur. We krijgen zo bezoek van het Eijerkamp Team, Hans Eijerkamp himzelf met wat vrienden bezoeken vandaag de Gebroeders Homma, combinatie vd Stouwe Douna en ondergetekende. Altijd gezellig

----------------------------------------------------

Vandaag de winterjongen naar de Lichtmis gehad, dat is aan de A28 bij afslag Nieuwleusen. Door de lucht is het precies 30 km vliegen. Ik weet het altijd precies omdat ik de coordinaten gebruik. Over de weg, voor mij is het meer, maar een duif, en dat hoop je, vliegt een rechte lijn.

Ze hadden eerst vanmorgen een uur goed gevlogen, binnen geroepen, voer en water met Prange Suppe. En na een half uurtje gepakt en naar de Lichtmis gereden.

Nadien nog even naar Dick Vogelzang voor voer, en weer wat Beute producten brengen. Het gaat zo enorm hard bij Dick, prachtig. Veel TT vermeldingen vertelde Dick.

Bij thuiskomst zaten de jongen reeds in het hok, drie laatkomers zag ik nog vallen. Ze zullen er wel weer zijn. Morgen de jongen uit het Dumo hok naar Meppel op 17 km. En donderdag heb ik wat meer tijd, dus dan beide groepen weer.

Succes

Terug